dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Pöttömkert, egy szuper hely kicsiknek és kicsit nagyobbaknak

2015.08.31. 13:52 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

pottom-1200x444_indd-3.jpgVasárnap a Pöttömkertben leszek, a Budapest Parkban, immár harmadszor. Gondoltam leírom nektek, miért szeretek ott lenni.

Először is tök vicces, hogy világos van, nem kígyózik sor a büfé előtt, és a színpadon se ugrál senki. :)

Na de most komolyan! Kis korkülönbséggel bíró gyerekekkel sem könnyű olyan programot találni, ahol mindkét(három) cseppecske jól érzi magát, de ha pár év van a gyerekek közt, a dolog nehezebbé válik. A tömegrendezvények nálam pl. utolsók voltak a listán, csak két szemem van, és szerencsére egyszerre mozognak, így viszont tuti bepánikolnék, ha eltűnne egy a háromból. Itt viszont kerítés van, őrök a kapuknál, szökés kizárt, tehát igazán nagy baj nem tud történni, max. leizzadunk egy másfél kilót, hogy a hatalmas Park területén hol lesz meg a kölyök. Tehát hatalmas tér van, és az nagyon, de nagyon jó! Míg a kicsik szaggatják a fapadlót a kölcsönjárgányokkal (akkora ötlet a sok-sok motor és futóbringa, hogy csak na!) a nagyobb koncertet hallgat, vagy gipszet fest, játékot készít.

A főbejárat mellett szoktam ülni a nagy fa alatti árnyékban = nézelődés, vásárlás közben a napégés kizárt! :D. Innen mindig látom a jógát, a Kerekítőt, és a mesét. Sok-sok felszabadult kisgyerek vesz részt ezeken a programokon, nagyon jók az energiák. Jó látni, ahogy hallgatják a nagyocskák is a meséket (előbb-utóbb mindig előkerül az Unikornisos mese is a sok klasszikus népmese után, senki se aggódjon! :) ), olyan békés akkor a Park.

Megyek tehát most is, és gyertek ti is programozni, keressetek fel nézelődni, beszélgetni, ez az utolsó Pöttömkert az idén.

Programok:
▲ 9:00 napindító jóga Emmivel
▲ 10:00 Kerekítő Mondókás móka
▲ 11:00 Rutkai Bori Band gyerekkoncert
▲ 12:00 Jó ebédhez szól a mese – mese-beszelő
▲ 13:00 Kendo bemutató a Budapest Főnix Kendo és Iaido Klubtól

Közreműködők:
▲ FKF sarok, ahol sok játék várja a vendégeket, nyereményekkel
▲ FKF bemutatò kukásautó
▲ Fejlesztem a gyerekem-Kukucskàlò Műhely – 5 állomásos pecsetgyűjtő fejlesztő játékok
▲ Gipszkorszak- gipszfestés, a kész művek hazavihetők
▲ Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Tagozata – arcfestés, kézműveskedés
▲ ArtPaint- arcfestés profi sminkesekkel
▲ Népi játékok és must készítés a Mezőntùli Bt. Jàtékmestereivel
▲ LEA- pszichológiai játékok kicsiknek, tanácsadás a szülőknek

Az esemény facebook-oldalán ITT tudtok csatlakozni, hogy le ne maradjatok a legfrissebb hírekről a vasárnappal kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr307748182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása