dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Kicsit slow-blogger lettem...

2015.02.18. 12:03 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Nem mondhatja senki, hogy telecarom a fb-oldalát a termékfotóimmal, és nem lehet követni a blogbejegyzéseimet, mert annyira szapora egy szerző lennék. :)

Nos, fizikailag is, szellemileg is beelőz egy fapapucs bárhol, nagyon a béka sejhaja alatt vagyok, szóval jelenleg így délben a kb. nyolcadik kávémat iszom (ebből 5 koffeinmentes), plédbe tekerve ülök és örülök hogy süti a hátam a nap az ablakon keresztül. Ennyi. Meg még szobatiszta is vagyok azért, de zárójeles matekpéldákat már senki ne tegyen elém!

Amíg feltöltöm a raktárakat a további festéshez, pakoláshoz, takarításhoz - ami csak a három gyerekhez, a boltosnénisdihez, a varrósnénihez, és a bébiszitter és takarítónőci nélküli élethez képest lett sok picit - gondoltam megmutatok néhány elkészült munkát.

Elsőként egy megrendelés, amit nem merek ideírni, mikorra lett volna illendő prezentálnom. Szerencsére törzsvásárlóról, és rettentő nagy türelemről van szó, ha Krisztinát kell jellemeznem.

Egy doboz, ami "összecsukható".  Alapvetően plüssök tárolására lett kitalálva, az egyik oldala cipzáras és így játék után klassz ülőalkalmatosággá változik. Leó még nem mehetne ez IKEA-bútortesztelőnek, jobban tetszett leesni mint fentmaradni :). A doboz nyugágyvászonból készült jóóóóó sok közbéléssel. A robotos dobozka pedig szekrénybevaló rendszerező lesz.

dsc_0509.JPG

dsc_0512.JPG

dsc_0511.JPG

dsc_0513.JPG

dsc_0514.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr37185633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása