dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Januári újdonságok a boltban

2015.01.15. 15:20 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Megcsináltam a leltárt. Most aktualizálva vannak a termékleírások, csináltam plusz polcokat a boltban a könnyebb áttekinthetőség kedvéért, és biztosan rendben vannak a mennyiségek is.

Az első igazán jó hír, hogy az árak tavalyhoz képest (megint) nem változtak. Feltételezhetően jövőre kénytelen leszek emelni kicsit, háromévente talán nem haragszotok meg érte :).

Maradtak a szállítási költségek is, mivel fix összegeket adtam meg már egy ideje, nem pedig a mért súly alapján alakult a postaköltség.

És akkor most megmutatom nektek a legfrisebb portékákat, melyeket az ÚJDONSÁGOK polcon találtok meg. Ez a készlet lesz itt egészen a következő nagyobb árufeltöltésig. Azért írom így, mert elképzelhető, hogy két nagyobb kupac között pár termék különösebb hírverés nélkül boltba kerül, bár a facebook-oldalon igyekszem majd posztolni. A következő feltöltéskor ezek a réééégi, uncsi cuccok mennek a helyükre :), a kategóriájuk szerinti polcra.

dsc_0175.JPG

dsc_0203.JPG

dsc_0186.JPG

dsc_0207.JPG

dsc_0206.JPG

dsc_0181.JPG

dsc_0185.JPG

dsc_0183.JPG

dsc_0184.JPG

dsc_0205.JPG

Hevederek utánpótlás szinten is szép számban érkeztek, a helyükre kerültek, a hevederes polcra :).

dsc_0204.JPG

Biztosan lesznek tematikus polcok is (pl. a karácsonyi volt ilyen), de a grosgrain szalagokat szélességük szerint csoportosítottam, azt hiszem ez a legkézenfekvőbb szelekciós elv.

Külön polcra kerültek a PRÉMIUM szalagok, amik jellemzőena témájuk miatt, ritkában még a jónál is jobb minőségük miatt vannak magasabb ársávban.

Van még egy izgalmas polc a boltban, az AKCIÓS. Ide nem csak hébe-hóba kerül majd fel áru, hanem igen gyakran várható néhány jó fogás. Most többnyire karácsonyi dolgok vannak ott, de bízom benne, hogy igazi kincsekre leltek majd  egész évben. Akinek a facebook-os vásárokon tetszett a Turkáló rovat, nézzen be néha, most pl. ilyesmit is lehet ott találni:

dsc_0177.JPG

Köszöntenek tehát benneteket a fenti csillivilli holmik, alig várják, hogy hazavigyék őket! :) A bolt ITT van.

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr367043683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: újdonságok aktuális
süti beállítások módosítása