dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Újdonságok az Alkotók boltjában

2013.02.13. 07:53 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Nem nagyon tudom leírni, miféle adrenalin-bomba robban bennem egy-egy gombcsomag érkezésekor. Még a szalagok sem hoznak annyira lázba, pedig akkor is erős a belső mosoly...

A kísérleti jellleggel feltöltött korábbi gombcsomagok szinte mind elkeltek, már készítettem is újabb összeállításokat az egyes színekből. És ezennel tehát belevágok egy új termékcsoport értékesítésébe is! Nézzétek csak, mik érkeztek például tegnap!

IMG_4973.JPGIMG_4974.JPGIMG_4978.JPGIMG_4992.JPGIMG_4948.JPG

A teljes választék ITT.

Az árak sajnos húzósak, tudom. Már a szalagoknál is akartam írni erről. Mivel kisebb mennyiségeket rendelek minden fajtából, értelemszerűen van egy nem túl magas, de nem is alacsony darabár/méterár. Erre rájön a tengerentúli szállítás költsége, és a vám. Majd pedig a termékeknkénti 30 Ft-os feltöltési díj a MESKÁRa, majd ugye van még értékesítési jutalék is, és igen, az ember lánya haszonnal szeretné árulni... Így már nem is tűnik olyan soknak, igaz? 

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr745077869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: eladás
süti beállítások módosítása