dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Állatok Farsangja

2013.01.23. 09:57 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Camille Saint-Saens nem gondolom, hogy tiritarka alvómaszkokról komponált zeneművet. De nem is mulatságba való kellékek ezek, hanem holmi pihenést elősegítő portékák, amik nem levendulásak, nem csipkések, fehérek, vagy lilák. A használati utasítások, avagy a reklámszöveg egy képzeletbeli, nagyérdemű teleshop-ban:

IMG_4499.JPG

1. Ha Ön arra szeretné emlékeztetni párját, amint álmából felriadva önre pillant, hogy ön egy igazi cicamica/kandúr (kívánt rész aláhúzandó), mitöbb vadmacska, ne habozzon megvásárolni ezt a különleges, elalvást segítő maszkot. Ha ön perverz, használja közös ébrenlétben végrehajtott összebújások alkalmával is!

IMG_4502.JPG

2. Ha úgy érzi, hogy partnere folyton kakaskodik önnel, tegyen rendet a baromfiudvarban! Nappal tűrjön amennyit csak jól esik, de éjjel mutassa meg, ki az igazi tarajos! Alvómaszkunk olyan elgondolkodtató külsőt kölcsönöz önnek, mely párjában azonnal öngyógyító/önpusztító (teszteredmények még nincsenek) pszichoterápiás folyamatot indít meg, és így - már néhány napos használattal -pont kerülhet a hangos kukorékolás végére.

IMG_4505.JPG

3. Amennyiben nem aludni, hanem malackodni óhajt, akkor 06 90... 
Legyen Ön a kapcsolatuk szerencsemalaca! Ezt e fantasztikus termékünk állandó - lehetőleg nappal is folyamatos! - viselésével tudja elérni, hiszen így nem csupán az álma lesz békés, de feltehetőleg mentesül a külvilágban intézendő terhektől, úgyismint pl. a bevásárlás! Partnere minden bizonnyal óvni fogja önt a bárhol, bármikor megjelenés kockázatától, így hatványozódni fognak a kettesben töltött órák!

IMG_4506.JPG

4. 18+ !!! Hogy milyen előnyökkel járhat a hálószobában, ha valaki széles szájú békának érzi/képzeli magát? ;) Ez nem alvómaszk, ez tkp. egy szexuális segédeszköz, amellyel forradalmasíthatja szexuális életét, szélesítheti együttléteik változatosságának spektrumát. A beteljesedés előtti percekben a siker érdekében a maszkot javasolt levenni, illetve igény szerint a másik ember szemét is egy hasonlóan buja kellékkel eltakarni! Repülőgépen  történő utazáshoz kizárólag business-osztályon ajánlott!

IMG_4510.JPG

5. Ha éjszaka is demonstrálni szeretné, hogy nem lehet túljárni az eszén, illetve hogy nem lehet tyúkot tartani a 28 nm frissen nyírt gyeptéglán, viselje róka-maszkunkat legalább három hétig! Aztán menjen és számolja meg, hány tojást tojtak ez idő alatt...

:) :) :)

_______

 

IMG_4513.JPG

A baglyócalányt ismeritek tegnapról, varrtam neki pasit is - csőrrel. Ők tehát az éjszkai bagolykodások elleni lázadás eszközei. Mint mindannyian, viszonylag picik (felnőtt fejre valók, csak nem olyanok, mint a mostanában divatban volt napszemüvegek, hogy lófarkat se lehet fésülni, mert még ott is tart a lencse), kb. 8x17 cm-esek. Hamarosan a MESKÁN!

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr45037139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: apróságok alvómaszk
süti beállítások módosítása