dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

A Pici Műhelyről

2015.01.07. 11:14 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Ez a kft.-nk neve. Nem voltam túl tudatos, hogy márkanevet, cégnevet összehangoljak, ma már másképp csinálnám. Ha így lenne, lehet hogy a Pici Műhely lenne a nyerő a dolgoSKezek helyett, nagyon megszerettem :).

A cég jelenleg a házunk dolgozószobájában üzemel, ami a földszinten van. A leghidegebb szoba a házban, jelenleg is takaróba csavarva ülök, ahogy novembertől márciusig általában. Gondolkodtam, hogy az egyik fenti szobát kéne inkább bevetni, de végül letettem erről. Jobb ott egykupacban aludni, és úgy meg már nincs hely, három szoba van, vagyunk ugye mi és a három gyerek. Maradok tehát lent.

Na de.

A férjemnek is van egy sarka, nem kicsi. Itt vannak a háztartásunk papírjai, számlák, szerződések, garanciális dolgok. Itt vannak (bedobálva) a kinőtt/megunt, de eladásra érdemes dolgok, hogy majd felkerüljenek valamelyik aukciós oldalra. Van itt gitár erősítővel, Leónak eltett, több év múlva jó játékgyűjtemény, itt van egy pompázatos, ám jelenleg méltatlanul bujdokolva sorsát váró régi varrógép, a vasalódeszka, időnként a ruhaszárító, a rövidárubolt összes portékája, az anyagaim, a varróasztal, az én számítógépes asztalom, a céges papírok, a fényképeink, több doboznyi dekoráció, illetve kreatív alapanyag, a gyerekek emlékdobozai, a postázáshoz szükséges dolgok... stb.

Jesszus, a felsorolásba is belefáradtam.

A lényeg: bár mindehhez képest szobának és nem barlangnak néz ki, zsúfolt, nem csini, nem praktikus.

Teendő: megoldani, hogy legyen szellős, csini és praktikus.

Tipikus lépésről lépésre projekt. Kezdem. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr297043653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: házunk tája Pici Műhely Projekt
süti beállítások módosítása