dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Kézműves Kollégák a házban - 5. Red Country

2015.01.28. 08:41 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Még nincs meg a végleges helye a tűpárnának, hiszen a Pici Műhely épp nagyra nő :), de ez a kis cukiság már annyi helyen volt a házban (még a Karácsonyfa alatt is), hogy igazán bemutatkozhat már.

Kinga fantasztikus tűpárnákat készít kávéscsészék felhasználásával. Amúgy imádom a fotóit, az otthonának a hangulatát és hogy megoszt személyes tartalmakat is, náluk is van például "utcabál" a szomszédsággal ahogy nálunk is. A munkái pedig... Tűpárnák kávéscsészékből, de szerintem a megrendelők 10 %-a mer beleszúrni bármit ezekbe a csodákba. Én asszem' bátor leszek...

A kávéscsészék jellemzően karcsúak. Kinga munkái jellemzően karcsú csészék ékes átváltozásai.

Nem ismerem személyesen, csak a blogok, facebook által. Megkértem, hogy így gyakorlatilag ismeretlenül készítsen egyet NEKEM, magamnak szánom. Ismeretlenül egy öblös, német gyártmányú csészét varázsolt át nekem tűpárnává, tehát Kinga az írásaim alapján egy nagyfenekű, megbízható spinének tart. :)

Kedves Kinga, gratulálok, olvasásból 5-ös! :D :D :D

Kinga munkáit (ésházátéskertjétésegyébszépségeit) ITT nézhetitek meg.

dsc_0731.JPG

dsc_0730.JPG

dsc_0732.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr327084797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Kézműves Kollégák
süti beállítások módosítása