dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

dolgoSKezek dolgos hétköznapjai

2014.08.27. 23:16 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

A szeptember a gyerekeknek az iskolakezdésé, nekem a munkáé lesz. Itt van egy kis cukika velem persze egész nap, de az alvásidőket már most túlterveztem. Sok a felkérés - hála Istennek! Győrben, a Szeretjükben nagy büszkeségemre egyre több árum fogy el, a Meskán is érkeznek megkeresések jó régi termékeimmel kapcsolatban is, mennek a Violettás-angrys-ninjagos sulis cuccok, és persze készülnék a Karácsonyra is, mert nem lehet azt elég korán elkezdeni. Itthon is már régen elterveztem jónéhány varrnivalót, szóval nem fogok unatkozni. Várom. :)

Addig is a szabadság előtti munkákat mutatom majd be, mostanában úgyis könyveket kötök, papírok után futkosok, s egyéb sulis teendőknek próbálok szabadidőt találni.

Ezek igazi, hamisítatlan éjszakai fotók. Kaptam egy méter anyagot, hogy három-négy valamit csináljak belőle viszonylag hamar. Ezek születtek, tetszést arattak, és még maradt az anyagból is. :)

DSC_0779.JPG

DSC_0780.JPG

DSC_0781.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr126643239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: táska tároló
süti beállítások módosítása