dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Új szalagcsomagok a boltban

2013.09.19. 14:24 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

A minap megérkezett csomagok egy részét szinte már el is vitték, de vannak még szuperszép szalagok a Boltban. Aktuális kedvencem egyértelműen ez:

IMG_9984.JPGAzóta is folyik a feldolgozás, most épp csomagokat állítottam össze, remélem tetszenek majd!

Őszi csomag:

IMG_0002.JPG

Fiús csomag:

IMG_0004.JPG

Lányos csomag:

IMG_0007.JPGÉs még került fel Monster High-os is.

A szalagbiznisz átláthatóbbá tételén amúgy dolgozom, jó lenne (gondolom) ha kiszámítható lenne az árufelöltés ideje, jó lenne (tudom!!!) ha egy helyre koncentrálódna az összes beszélgetés, mert sok elég kellemetlen szituáció adódott az itt-ott hagyott kommentek, a FB oldalra és nekem privátban írt üzenetek miatt, na pláne a MESKA is fut, szóval valamit ki kell találnom! Az előrendelés lehetőségével jó fej akartam lenni, de biztos nem fogom rendszeresíteni, kellemetlen, hogy egy csomagom ötödik hete nem érkezett meg, és megértem a  (ráadásul tök kedvesen előadott) türelmetlenséget, de nincs kapacitásom naponta-kétnaponta írni: nem, nem jött meg, majd szólok ha igen. Szóval lesz némi rendszeresség, elsőként október elsején jövök majd az új rendszerrel! ;)

Fut most több varrós projekt is, a nappalokat el is viszik. Esténként pedig ilyesmik adódnak:

IMG_9996.JPG25 db gumis könyvjelző az 1/d-nek, ahol a gyerekek az illesztésekre technika órán kreatívkodnak majd valami szépet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr45523711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: aktuális eladás
süti beállítások módosítása