dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Itt vásárolok - 3. rész: ebay, etsy, dawanda

2013.06.07. 12:40 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Nem elég az épphogy nyelvtudás. Pontosabban addig elég, amíg minden rendben van. De előbb utóbb adódik valami.  Késés, más jön meg, vagy más minőségben, mint vártuk. Eltűnik az eladó, nem reagál. Ismerni kell az oldalak szabályzatát, hogy meddig lehet reklamálni, és érzék/rutin kell ahhoz is, milyen kompenzációt kérj és fogadj el. Tisztában kell lenni a vámszabályokkal, az import ÁFÁ-t, a vámot bele kell kalkulálni az árba. Ennek ellenére még mindig nagyon, de nagyon sok minden van, ami csak külföldön szerezhető be. A színskála, a választék, a sokféle kiszerelés, és egyfajta biztos minőség - nekem ezt jelentik a külföldi portékák.

sok.jpg

$(KGrHqJ,!pIE9c6i5w5uBPZOtOIu-w~~60_3.jpg

uszkar (1).jpg

A szállítási költség sokszor horribilis, érdemes rákeresni többször arra amit szeretnénk, árban nagy különbségek vannak. Sajnos sok eladó nem szállít Magyarországra. Ez rákérdezésre kiderült, sok esetben a Magyar Posta rossz híre okán alakul így.

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr905349608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: aktuális anyagok jó hely
süti beállítások módosítása