dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Játék!

2012.11.22. 21:06 | dolgoSKezek | 2 komment

Ezúttal nem(csak) nálam, de az én egyik Fogtündér-párnámért, és tároló-szettemért. Áginál, akinek a családi blogját régóta nyomon követem. Fura találkozni valakivel, akinek személyes élményeit már ismered (évek óta!), és nagyon jó élmény, ha kellemesen fura. Nos, állíthatom, hogy kevés kedvesebb emberrel volt szerencsém beszélgetni mint ő, és a kislányai, mint egy megelevenedett képeskönyv szereplői még bájosabbak mint a képeken, a történetekben. A Goubán (a Gipszkorszak - egy nagyon-nagyon hiánypótló játszóház, amit Ágiék vezetnek - közelsége miatt) az egész családot láttam, és bár lenne még sok olyan eleven és szívélyes kis kompánia, mint ők!

A vásárfia egy Fogtündér-párna volt, így mikor a későbbiekben felmerült a közös játék ötlete, adta magát, hogy azt ajánljak fel. A tárolócska pedig azért került mellé, hogy Anya ne csak a gyerekért gürizzen a sok lájkolással. :D

A feladat annyi, hogy a fb oldalon lájkolni kell a következő két oldalt (tehát nem a bejegyzést):

Ági oldala

az én oldalam

ÉÉÉÉÉÉS ahogy Ági írta:

"Ezek után már csak azt kell eldöntened, hogy a fiús anyukáknak szánt ajándékcsomagot választod vagy a lányosat. A kettő között az a különbség, hogy a Fogtündér Párnán kisfiú ill. kislány látható. Választásodat a kép alá írd meg és persze oszd is meg, még ha ezzel saját nyerési esélyeidet rontod is. :-))

Mikuláskor sorsolunk!"

A különböző helyen lévő kommenteket mi összeollózzuk, ha azok a mi oldalainkon történnek (a két blogoldalon a játékra felhívó bejegyzésnél, vagy valamelyikőnk fb oldalán a játékra hívó poszt alatt). A megosztások alá írt kommenteket nem tudjuk figyelembe venni, mert azokat sajnos nem tudjuk követni.

Szóval, melyik legyen, a fiús, vagy a lányos szett?

IMG_3375k.JPGIMG_3375k (1).JPG

Ági szavaitól pedig erős májhízásom lett! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr614920545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beatrix Virag 2012.12.06. 10:29:32

Én már nagyon izgulok...:-)....és végre írni is enged ide a blog. Nekem le maradt,hogy természetesen duplán fiús választás!!! :-D

dolgoSKezek 2012.12.06. 21:16:49

Épp a posztot írom :). A sorsolásba beszámítottalak, a technikai malőrből kivágtad magad a facebook-on! :)
Címkék: nyereményjáték
süti beállítások módosítása