dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

A cipész cipője

2015.01.08. 11:43 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

2015-01-08_11_37_15.jpgEnnyi javítanivaló, átszabandó holmi várja a dolgos kezeket :). (A kép sarkában alul már a naaaagy átalakítás szellemében dobozban, újságpapírba csomagolva a dísztárgyak.)

Nem tudom hogy van ez, de mindig hegyekben állnak a lukas, megkopott és kopás-elrejtést igénylő ruhadarabok nálam. Vagy ágyneműk, mert sokszor 20-30 cm-t is le kell nyesni egy párnahuzatból, ha nem mindig ugyanott vásárolok. Most egy cipzárcsere aktuális, nagyon utálom. Az egész javítgatósdi olyan lélektelen... bááááááár valószínűleg épp azt kéne éreznem, hogy nagy szeretettel a gyerekem holmijával foglalkozom és értékmegóvok ezerrel. Na így mindjárt más, most öt percig megint lesz kedvem csinálni! :P

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr777043777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: aktuális
süti beállítások módosítása