dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Gyerekeknek

2014.10.04. 10:09 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Varrtam pár gyerektáskát is Győrbe, a Szeretjük-be. Kedvem lenne a Meskára is varrni egyet-kettőt, de a fránya időből mindig kevés van. Mindenesetre itt van néhány hirtelen-fotó a csomagolás előttről. Elgondolkodtam (ezredszer), hogy ha igazán profi lennék, ilyenkor is igyekeznék nyálcsorgatóan fotózni, mitha direkt eladásra szánnám őket. Hiszen az alapján hátha valaki kedvet kap hozzá, és megrendeli itt, vagy a facebook-on. Csak hát kevés idővel nem lehet mit csinálni, ilyenkor olyan nagy falatnak tűnik egy fotózás, mintha gyufaszálakból kellene megépíteni a Titanic makettjét. Így egyelőre csak dokumentálásra alkalmas képeim vannak.

Ami kilóg belőlük, az a szállításhoz kitömésnek használt újságpapír. Ági mindig képben van ha árut kap tőlem, hogy épp milyen akciók vannak a Lildl-ben. :D

DSC_0869.JPG

DSC_0872.JPG

DSC_0871.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr856754887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: táska
süti beállítások módosítása