dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

A facebook nem sokat segít, de irány a tenger!

2014.06.30. 19:22 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Sajnos csak képzeletben, de higgyétek el, szívesen elrepítenék mindenkit a kedvenc tengerpartjára (az enyém jelenleg Bulgáriában van). A vásárok, de bármi, amit a facebook-on posztolok, egyre kevésbé érik el a követőket, a like már nem elég, a követés gomb is szükséges a friss tartalmak eléréséhez. Nem én vagyok az üldözött, ez mindenkivel így van, így viszont új embereket elérni lassan lehetetlennek tűnik, a régiek is csak töredék infókhoz jutnak hozzá. Így arra gondoltam, itt is közhírré teszem, hogy holnap 9 órától Horgonyt fel! címmel tematikus vásár kezdődik a blog FB-oldalán.IMG_4315.JPG

Aki akarja, olvassa a blogot - lehet mondani, de az emberek nem szívesen hagyják ott a face-felületet. Amikor még az eredeti elképzelés szerint működött, az volt benne a jó, hogy egy helyen ott volt minden, amit magamnak tetszőnek ítéltem friss hírekkel, információkkal. Most is ott vannak a kedvencek, csak épp külön ráfordítást igényel, ha mindenről tudni akarok. Így nektek sem jön szembe sok esemény, de akkor tekintsük mostmár ezt a vásárt szabályosan meghirdetettnek. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr896459947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: aktuális
süti beállítások módosítása