dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

A hónap kollekciója - DECEMBER

2013.12.01. 15:48 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

És ez is eljött. Januárban, mikor kitaláltam ezt a kollekciósdit, még el sem tudtam képzelni, milyen is lesz majd az év utolsó havi összeállítása. Aztán nyáron elkezdett fájni a fogam a szürkére, és szeptemberben szembe is jött egy extra puha szürke wellsoft, azonnal meg is vettem, sőt fel is dolgoztam, így tudok most aktuáls lenni, máskülönben biztos csúsznék, ahogy szoktam.

IMG_0153.JPGA hónap állatkája az egér. Van egy kis Diótörős áthallása, mert készült egy Egérkirály is, akit persze Kristóf még idejekorán lenyúlt.

IMG_0156.JPG

IMG_0158.JPG

IMG_0157.JPGA szürke bagolyban semmi rendkívüli nincs, hacsak az nem, hogy még a szeme se áll jól! :)

IMG_0155.JPGA bagolycipelőről pedig nem készült értékelhető kép, pedig cukiszürkemacis.

Ő itt Roberto, aki előkelő származása miatt kicsit ferde szemmel néz mindenkire. Frissen ondolált sörénnyel lép csak az utcára, és térden rúgja azokat, akik szotyihéjat köpködnek. A Karácsonytól minden évben egyre többet vár, most épp távirányítós zabos teknőre fáj a foga. Ja, és mindenkinek kellemes adventet kíván. :)

IMG_0160.JPG

IMG_0159.JPG

IMG_0161.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr975670092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: állatkák a hónap kollekciója 2013
süti beállítások módosítása