dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

A hónap kollekciója - ÁPRILIS

2013.10.16. 09:14 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Nem bolondultam meg, bár az április elég szeszélyes, jöhetne akár október 15-én is, csupán volt két hónap az évben, amikor nem bírtam kiposztolni a havi kis összeállítást, különböző okoból.

Április volt az abszolút mélypont az idén szakmailag, másfelől akkortájt lettem biztos abban, hogy lesz még saját babaillatunk itthon, úgyhogy semmi nem húzott a blogolás felé. Most viszont itt az igazolás, azért volt kollekció áprilisban is. 

IMG_0137.JPGA hónap színe a rózsaszín lett, ezzel a gyönyörű pasztell árnyalattal, ami nem mindig elérhető ám a boltokban!

Az aktuális állatka a malac, bár elég alter az orruk, nem tudom biosz-, vagy rajzórán figyelhettem kevésbé. De mikor férfiak megállnak a vásárban az állatos tálca mellett, és fülig érő szájjal közlik, hogy a figuráim imádnivalóan bénák, akkor tudom, ennek a malacnak is van helye a világban. A bagolycipelő a túlerő miatt inkább malac-cipelőnek tűnik. :)

IMG_0138.JPG

IMG_0139.JPG

IMG_0140.JPG

Az áprilisi ló nem is ló, hanem egy egyszarvú, Liza. Liza nem járt bölcsődébe, így nem erőssége a cipőkötés, retteg attól, hogy egy nap patáit fűzős cipőbe kell bújtatni. A sóskát nem eszi meg, szerinte nem illik a szeme színéhez. Ügyesen rajzol, és naponta háromszor fogat mos. Hobbija: gyűjti a májkrémes dobozokat.

IMG_0143.JPG

IMG_0146.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr235568751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: állatkák egyszarvú a hónap kollekciója 2013
süti beállítások módosítása