dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Mindenféle

2013.03.08. 18:38 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Megrendeléseket készítettem a héten, utána ugyanis hatalmas fába vágom a fejszémet. Itt leszek...

budavari-husveti-sokadalom-2013-budapest-5-o.jpgSokat hánytam a meddőt. Ugyanis ez azt jelenti, hogy egész Húsvétkor távol leszek a családtól. Pedig Apukám már 20 éve egyszer jól megmondta, hogy a Húsvét családi ünnep - puszi Alcsi! :) De kihívás egy ilyen hatalmas rendezvényen szerencsét próbálni. A kihívásokat pedig szeretem!!! A gyerekeket picit jobban, de majd előtte és utána jól szétpuszilgatom őket, szerencsére tart még a tavaszi szünet egy nappal tovább, mint máshol.

Szóval készülök tonnányi árut gyártani, amiket majd kupacolva mutatok. A héten többek közt ezeket varrtam - nem vásári portékaként.

Szokásos fazon, semmi extra, kérés volt a fekete szín és a baglyok.

IMG_5745.JPG

Nem szokásos fazon, gyakorlatilag ételhordó táska (olyan széles a talpa, hogy frankón belefér egy ételhordó sztem). Kísérlet volt, nem like.

IMG_5748.JPG

IMG_5754.JPG

IMG_5751.JPG

IMG_5760.JPG

És egy tablet-tok. Direkt szuperminimálban, férfiaknak való.

IMG_5764.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr245122277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: táska vásár aktuális tároló
süti beállítások módosítása