dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Róka róka hátán

2013.01.19. 16:34 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Nálunk régóta tart a rókamánia. Kiscsoportos ovis korában a kisfiamnak már 2 különböző róka-bábja volt, azóta csak gyűltek, nem beszélve a plüssökről. Most a "nagyokkal" alszik, adta magát, hogy kinek szerkesszek egy prototípust, ha rámjön, hogy rókapárnát akarok varrni. Rámjött.

IMG_4346.JPG

Elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy mutat ez az arc-vonalvezetés, mert vannak más alternatívák is. Másrészt ez a párna kísérlet volt a fej- és fülformára is. Egyszerre minden ötletet megvarrni butaság, lehet hogy többen túlélik majd, hogy nincs ilyenjük, akkor meg minek ugye ?! Mégis, készítettem eladásra két külöböző fejformájú rókicát, azt hiszem kitaláljátok, melyik a kislány, ő Tavasz, Ravasz párja. :D

Győzzön a jobb, találjon előbb gazdára a szerintetek szebb! ;)

IMG_4412.JPGIMG_4417.JPGIMG_4422.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr335027366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: párna hétvégi varrogató
süti beállítások módosítása