dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Anyagválaszték

2014.09.01. 15:26 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Az augusztus pihenéssel és egyben kemény munkával telt, és egy nagy felismerésel zárult. Mindenféle kutatási eredmény hiányában, mégis biztosan állítom, hogy a nagycsaláddá válásról szóló döntések nem a nyári szünetben, sőt attól biztonságos időbeli távolságban születnek.

Én imádom a gyerekeimet. Ők is engem. Én a csendet is... :)

A szokásos sulis termékekből csak olyan kirakati mennyiség született, mindenből csupán pár darab, vagy rendelésre varrtam néhányat. Jó volt ez így.

DSC_0587_1.JPG

DSC_0584_1.JPG

DSC_0603.JPG

DSC_0600.JPG

Az egyik tatyó varrástechnikailag nem úgy sikerült, hogy az image-embe beleférjen az árusítása (oh, hisz én csak tökéleteset dobok a piacra! :) - nos a cél ez); így nyereményjáték keretében kisorsoltam. Ha a nyertes nem jelentkezik, újra meghirdetem.

A játék kapcsán viszont többen kérdezték, tudnék-e készíteni rendelésre uzsonnás táskákat. Hogyne tudnék, jópár éve foglalkozom ilyesmivel! :) Megmutatom ebben a posztban, hogy most milyen anyagok közül lehet választani fiúknak, lányoknak, kicsiknek, nagyoknak. Ne habozzatok írni, ha valamelyik anyag megtetszik! ;) Az árak a kész táskákat illetően 2000-2800 Ft sávszélességben mozognak.

DSC_0619.JPG

DSC_0620.JPG

DSC_0621.JPG

DSC_0622.JPG

DSC_0623.JPG

DSC_0624.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr876655623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: táska aktuális anyagok
süti beállítások módosítása