dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Volt "őszi" szalagvásár is, lesz "téli" is

2014.08.29. 15:09 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Augusztusban a szokásostól eltérően a nyaralás miatt csak egy vásár volt. Az iskolakezdés kapcsán sok sulis, "különórás" szalag volt kapható, no de szereztem Halloween-es szalagokat is. Valaki valamikor keresett boszis, fekete macskás szalagot. Akkor persze épp csak aranyárban láttam, most van, lehet újra keresni. ;) És hoztam baglyosat, süniset is, bár előbbi azt hiszem évszakfüggetlem. :).

DSC_0819.JPG

DSC_0820.JPG

A következő bazár szeptember negyedikén 9 órakor lesz a FB-oldalon. Lesz néhány hamisítatlan karácsonyi termék, és lesz természetesen más is. Ami miatt ezen a napon érdemes majd a MESKA-boltban is vásárolni az az, hogy az ott látható karácsonyi termékeimet 30 % kedvezménnyel lehet megvásárolni a vásár időtartama alatt. A kedvezmény KIZÁRÓLAG A BOLTBAN érvényes tehát 9-20 óráig. A MESKA rendszere nem számolja majd a kedvezményt, azt én utólag jelzem majd a vásárlás részleteit egyeztető levélben.DSC_0580.JPG

Akkor találkozzunk a facebook-on, de addig is lehet szemezgetni a Karácsonyi Polcon! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr286644491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: aktuális
süti beállítások módosítása