dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Őrült július: szuper kedvezmények játékosan

2013.07.01. 11:44 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Arra gondoltam, hogy addig is, míg elérjük a 400 FB-követőt, és kisorsolok egy meglepetés-nyereményt kívánság szerint, addig is történjen valami izgibizgi. Azt találtam ki, hogy júliusban naponta teszek fel majd egy fotót a blog Facebook-oldalára egy termékről - változóan az Alkotók Boltjából, a Meskáról, vagy csak úgyból - egy szerintem őrült áron. A Fényképek között az Őrült Július albumban lehet keresgélni. Grosgrain-szalag esetében megadom a mennyiséget is, és kommentben lehet igényelni, lecsapni a dolgokra. 1-2 méter esetleg hamar elkelhet, ott nyilván a gyorsabb "nyer". Ami nem megy el, ott marad egész hónapban, hátha épp az utolsó nap tetszik meg valakinek. Gyűjtögetni ér :), de hetente a részösszeg utalását szeretném kérni, ezt privát üzetenben legyeztethetjük.

Itt a blogon nem fogom feltenni a képeket, csak most az elsőt, ma ezt kínálom fel nektek, 9 méter 19 mm-es baglyos szalagot 150 Ft-os méteráron. ITT lehet megvenni, hajrá! :)

IMG_6768.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr865385872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: eladás
süti beállítások módosítása