dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Új blog - egyenes út a skizofrénia felé

2012.01.01. 18:44 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Írok egy blogot fél éve, a kreativkertesz.blog.hu-t, tartozik hozzá felhasználónév, e-mailcím, témák, mappák, fotók, egyebek.

A gyerekek honlapját is épp átköltöztetem egy blogoldalra, mert dinamikusabban kezelhető, mint egy sima honlap - ráadásul ingyen van. Ez elég bendzsón áll, sok az archiválnivaló, és a jelen is megakadt december 8-nál, mert azóta vagy pörögtünk az adventen, vagy épp kiedrült, hogy ezt teljesen feleslegesen tettük, mert felváltva fogyókúráztunk a ház legkisebb helységében - még jó hogy kettő van! Felhasználónév, e-mailcím, témák, mappák, fotók, egyebek.

És én most kezdek egy harmadikat is, felhasználónév, e-mailcím, témák, fotók, mappák, egyebek.

Ha Margitnak hívnának, adódna: nooooooooooooooóóóóóóóóóóóóóóóóóórmális?

Na de mosmámindeggggy! Nézzük csak, kezdjük stílusosan a fejléc három képével!

Egyszercsak rámjött a nagy semmiből, hogy a karnisunk túllógó részére nekem fityegtetnem kell valamit, merthogy lapfüggönyünk van, és hiányzik valami lágy lengedezés onnan. Különböző színű, anyagú, hosszúságú és témájú függődíszek születtek, el is adogattam jópárat, volt aki egymaga 19 darabot vett. Gondoltam, ez jóóóóóó! Azóta is gyártok, bár épp élesztésre készül ez a biznisz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a babaruci mérföldkő volt. Feltettem a MESKA boltomba (épp tök üres), és három napot ha fent töltött, már el is ment, sőt még rendeltek is belőle. Gondoltam akkor lehet ott keresnivalóm talán komolyabban is. Ezévi cél: a bolt sose tátongjon az ürességtől - kivéve persze ha azért alakul így, mert a vásárlók secperc alatt szétszedik a portékákat! :D

 

Újabb mágikus mű, Petti lányom vesszőparipája. Annyi dicséretet kapott csak fotó alapján is, pedig képen nem lehet érezni milyen finom puha, hogy a spontán ötlet karriercélt definiált: lógyártásba kezdek!

A blog rövid leírása, amit a sablonban meg kellett adni, aztán valahol eltűnt a süllyesztőben:

Ez itt a kézzel és géppel varrott, fűzött és öltött, megtervezett és öt perc alatt rittyentett, szobába, táskába, felsőtestre és falra való cukiságok teljességel rendszertelen gyűjtőhelye.

Ezzel a fenyegetőzéssel kívánok mindenkinek nagyon boldog, sikeres és egészséges új esztendőt!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr263511722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gyöngy babaruha
süti beállítások módosítása