dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Járóka-projekt ON

2014.02.07. 14:38 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Hát eljött ez is! A délutánokat mostanság Leó lent töltötte a nappaliban a kanapé széles részén, amit bunkerosítottunk neki. Kristóf is így kezdte anno. Mert egész nap szépen elnézelődik odafent az ágyikójában - már amikor ébren van, még mindig sokat alszik - de délutánra kell a társaság, meg valami más közeg. El is felejtettem, hogy ez újabb feladatokat szül majd, ki kell bélelni a ketrecet.

Maga a járóka csúcsszuper - Geuther Octopus. Három gyerekünk van, mind ilyenben partizott a nappaliban, de egyik járóka sem volt a miénk, akkora mázlink volt, hogy mindig alakult egy kölcsönbe. :)

Elsőnek villámgyors megoldás kellett. Leó erősen fixírozta ezt az anyagot (a Textilcottage-től van), és meg is gyűrögette picit, majdnem le is fotóztam, hogy Riley Blake-et nyálaz össze a drágám, hát hiába, mi csak így! :) Aztán elkoboztam, és csináltam egy pikk-pakk rácsvédőt az egyik falra. Pikk-pakk, mert pikk-pakk kész. Lesz bonyolultabb megoldás is, folytatása következik!

IMG_1860.JPG

IMG_1862.JPG

IMG_1863.JPG

Csimpike Szerényi Katától van, imádom a majmócáit!

A rácsvédőt pedig úgy varrtam, hogy a másik oldala sem egyszínű, hanem mintás, így varálható a mozi majd. Ez egyszerű gyerekmintás anyag, semmi híres tervező. Na de oroszlános. Érted, Leó... :)

IMG_1861.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr305803598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: babaholmi házunk tája
süti beállítások módosítása