dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Vásár a piros árnyalataiban

2014.02.05. 15:02 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

A TRÉVbazár aktuális vására - kicsit a Valentin-rajongóknak kedvezve - most a piros szín köré csoportosítja a portékákat. Még mindig fura egy mappában árulni pl. boGár-kreával, borbelyával, stb., így már én is majdnem híresnek érzem magam. A mostani áruk közül a kedvencem egy Vancsavarr féle patchwork-kalap (ja mer' ő is ott van...), ha bármit is elviselnék a fejemen, tuti rámozdulnék. :)

Én - mivel készen egy megveszekedett piros cuccom nem volt - a ló/textildoboz/uzsitasi hármasból, mint legjellemzőbb termékeimből a legutóbbit valósítottam meg pirosban, mindjárt kétszer.

Megvehető, elvihető, szerelmes uzsonna, pl. szív alakú győri keksz biztonsággal belecsomagolható. Újdonság: mindkét táska az aljába kapott egy viaszos vászonba varrt kartonlapot merevítőnek.

A vásárt ITT találod!

uzsis1.jpg

IMG_1818.JPG

IMG_1819.JPG

IMG_1820.JPG

IMG_1822.JPG

uzsis2_1.jpg

IMG_1823.JPG

IMG_1824.JPG

IMG_1825.JPG

IMG_1826.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr885800151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: táska TRÉV
süti beállítások módosítása