dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

A hónap kollekciója - OKTÓBER

2013.10.01. 07:07 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Sűrű dobpergésre lenne szükség, mert idén először (jobb későn, mint még később) a hónap első napján elő tudok hozakodni a hónap kollekciójával. Ennek örömére a hónap közepén majd bemutatom az idei áprilist :).

Nos, hát ami a fotót illeti, nesze neked kontraszt, azt azért tényleg nem szerettem volna, ha teljesen elsötétül a képernyő ha ide kattint valaki, ketten már úgyis leiratkoztak egy nap alatt. ???

A hónap színe a fekete. Ááááá, az az én színem, nem is a hónapé, még a terhességem sem akadályoz a Depeche Mode forever-életérzés erőteljes képviseltetésében. :)

IMG_9965.JPG

Október a Halloween hónapja, a hónap állata a macska lett, bár kell azért a képzelőerő, elismerem...IMG_9968.JPGA bagolycipelő kissé barokkos, stílusban passzolva a hónap paripájához.

IMG_9969.JPGIMG_9970.JPG

Ő itt Franciska. Kissé kényes, de nagyon melegszívű. Ritkán nyerít délután kettő és négy között, kedvence a fűleves. Volt már bárányhimlős, amit senki se értett, ki is csúfolták. Azóta azonban minden ellen beoltatta magát, így abszolút közösségbiztos.

IMG_9974.JPG

IMG_9976.JPG

IMG_9978.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr415541752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: állatkák a hónap kollekciója 2013
süti beállítások módosítása