dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Hétvégi varrogató: optikai nyugalom

2013.09.25. 14:14 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

A harmadik babónak egyelőre nem jut külön zug. Sajnos, mert jó lenne. De nagy szeretettel várja Kristóf, a 8 éves nagytesó a szobájába. Igenám, de ott sok a mütyür, kütyü, porfogó, és rengeteg a vibráló szín. Mert Kristóf ilyen, ha színt adnék neki, a narancsot adnám, ha állatot, a rókát, ha ünnepet, a Halloweent.

Ehhez képest mi kell egy babaszobába? Nulla por, letisztultság, nyugalmat árasztó hangulat, és cseppet sem a vibrálás.

Az összehangolódás jegyében először fehér, háromajtós gardróbszekrényt vettünk, amelybe polcokat szerkesztettünk, ami elnyeli a színeket, a mütyüröket, a kütyüket, és a port. A szekrény tetejére kerültek a kistesónak megszavazott játékok szépen, kultúráltan. Vibrálnak a narancs fal előtt (soha többet...), és rendesen gyűjtik a port.

Varrtam rájuk huzatot, nem egy dizájn-csúcs, de legalább fehér. És a porral szembeni harc gyerekjáték lesz! Gyerekjáték?! Micsoda?! Neeeeeee! :D

Img_9375.jpg

Img_0114.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr815533116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: házunk tája hétvégi varrogató
süti beállítások módosítása