dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Baglyos tároló és egy szalagcsomag, ami hamarosan útrakél

2013.09.16. 10:02 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Volt egy játék a facebook-oldalon, a 400-as követőszám elérésekor. Feltettem egy képet, és aláírtam, hogy ez csupán illusztráció, hiszen a játék beharangozása óta hangsúlyoztam, hogy meglepetés-nyeremény lesz, már ami a végső formát illeti. Annyit lehetett tehát tudni, hogy meglepi szalagcsomag, meglepi tároló kerül kisorsolásra. Ez volt az illusztráció.

400-as játék.jpgA kép alá kommentben kellett meghagyni, ki az, aki a szalagokra, ki az, aki a textildobozra pályázik, de egyet lehet választani. Voltak kedvenc bejegyzéseim, mindig vannak. Pl. A lila dobozkát szeretném. Vagy: mindkettőnek örülnék. A mindent vivő: nekem mindegy, csak nyerjek már valamit.

Igyekszem pozitívan hozzáállni, nem mindig megy. Érezhetném sértőnek is, hogy valaki el se olvassa azt a kibrekegett három sort a kép felett, csak úristen, ingyen lehessen valamit kapni, tök mindegy mit, nem is érdekli esetleg a munkám, csak idetévedt valahogy, épp ezért már nem is szoktam megosztást kérni, csak a követőktől lájkot, kommentet, mert azokat jó megajándékozni, akiknek valóban tetszik amit csinálok. Nos, tényleg ez a 3% a rossz érzés, az esetek többségében meg max. röhögök egy jót, és természetesen aki lila dobozkát kért benne volt a kalapban, aki mindkettőt, az nem, pusztán a szabályok kiíírásának megfelelve, tehát nincs sértődés és bosszú. :)

Így aztán elkészült a nyeremény-tároló, és összeállítottam egy szalagcsomagot is. Ők voltak.

baglyos.jpgIMG_9878.JPG

A játékszervezésben további izgalom, hogy jelentkezik-e a nyertes. Oldalként üzenni nem könnyű, magánszemélyként a követők általában nem ismerőseim, tehát a FB az üzeneteimet az egyéb, vagy spam mappába rakja, ezért mindig nagyon kérem, hogy figyeljék a sorsolás eredményét, és jelentkezzenek a megadott elérhetőségeken. Szerencsére most mindenki hamar előkerült, nem úgy, mint jónéhány korábbi esetben, amikor minden próbálkozásom ellenére nálam maradt a nyeremény. Nekem nyilván nem gond, csak a többi játékossal kiszúrás... Ennél a játéknál tehát ez rendben volt, maholnap elröpül a bagoly, és útrakelnek a szalagok is.

Ha valaki kedvet kapott tárolódobozka varrásához, ajánlom azt a tutorialt, ami a velem való MESKA-interjúban jelent meg, illetve azóta a MESKA-blogban is. ITT megtaláljátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr545516337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nyereményjáték tároló
süti beállítások módosítása