dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Rövid napok

2013.09.12. 10:25 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

A nyári szünet eltelte után azt hittem, háromfelé harapom a világot a nyakamba szakadt sok szabadidővel. Ahhoz képest, hogy 39 vagyok, kicsit ciki még hinni a tündérmesékben. :D

Mert a házunk nem lett kisebb, ellenben a nyári programozgatások miatt khm-khm higiéniailag felújításra szorul. Oké, de dinnyehasam van. Naponta kevés időt tudok fizikai munkára fordítani, ami viszont szervezett, és lassan haladok is, de könyörgöm Kos vagyok, lassan?????

Az iskolakezdés sem abból állt, hogy szépen ünneplőt választottunk, bepakoltuk a semmiféle ügykezelést nem igénylő felszereléseket és boldogan integettünk gyermekeink után ahogy bebaktattak az iskolába, mert még tegap éjjel is pénzérméket vágtam ki a másodikos matekkönyv hátuljából, egyébként meg egyen galambfőzeléket három napon át az, aki kitalálta, hogy ezeket, illetve a Játékházas kivágós feladatlapokat nem eleve kivágva árulják!

Elmaradt ügyintézések, céges adminisztráció, szülőik, különórák, stb.

Na hogy varrni marad-e idő? Nemigen. De egy-egy dolgot azért össze lehet dobni. Ez nem mostani termés, de egy hasonlóan ráérős időszakban készült Apunak, a saját régi ingéből. Ma talán kistáskákat varrok...

IMG_4670.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr185508587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: párna
süti beállítások módosítása