dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Egy kis tavasz - avagy koptatott Limited Edition

2013.02.15. 10:04 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Az előfutára ennek a kollekciónak a nyereményként felajánlott kis neszeszerke volt.41-en játszottak érte, nagy öröm volt ez nekem!!!

Page1_0.jpgA sorsolás lezajlott, és a nyertes Tánczos Edina lett. Gratulálok Edina! Jelentkezz kérlek facebookon, vagy az info@dolgoskezek.hu e-mailcímen, hogy egyeztessük a részleteket. Természetesen újabb játék indul MÉG A HÉTVÉGÉN! Érdemes lesz figyelni!

Ez a pár portéka amit mára hoztam, nagyon igazából Limited Edition - mégha atom el is koptatom ezt a kategóriámat, így naponta jövök vele - mert a cserépgombok csak innen, Amerikából érkeztek még ősszel!!!, és mivel az idei első féléves rendelésemben nem volt ilyen, legközelebb - ha lesz egyáltalán - ősszel lehet rájuk számítani. Na jó, kettő darab még van tarcsiban, de az nagyon vésztartalék. És íme a tavasz, ahogy én gondolom...

feliratos.jpgIMG_5023.JPGIMG_5024.JPGIMG_5025.JPGIMG_5026.JPGIMG_5029.JPGIMG_5034.JPGIMG_5039.JPGIMG_5047.JPGIMG_5048.JPGIMG_5050.JPGIMG_5052.JPGIMG_5054.JPGIMG_5055.JPG

És ha valaki azt hinné, egy ideig most nem lesz kollekció, akkor hahaha, holnap jövök a februárral! ;) Aki pedig vásárolni szeretne egy szál virágot :), megteheti a MESKÁ-n, a BRESLO-n, vagy írhat nekem e-mailt is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr25081544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nyereményjáték tároló limited edition
süti beállítások módosítása