dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Mai poszt, amelyben kiderül, hogy a madaraknak a csőrükön kívül van még egy szájuk, amivel mosolyogni tudnak, ha tele van a madáretető...

2012.01.18. 07:29 | dolgoSKezek | Szólj hozzá!

Egy újabb borszasztó fotó, életlen, a kép elhajlott, de futtában készült, oviba menet.

Madár-projectek vannak. Miért fontos etetni a madarakat? Milyen etetőket lehet készíteni és miből? Mivel lehet etetni? Ez minden évben újra és újra előkerül, és gyűjtőmunka gyanánt mindenféle madaras képet, hangot :), mintát, tárgyat satöbbit lehet/kell bevinni.

Egy óra alatt raktam össze ezt a képet, őszintén szólva nem is törekedtem a tökéletességre, ez nem állandó dísz lesz, csupán szezonális dekor. A lényeg jól látszik - meg még egy nagy igazság is, amit a cím már felfedett... :D

Kiszabtam néhány TILDA-madárkát is, de olyannyira sikerült a szabásmintát lekicsinyítettem, hogy a hosszú farktollak a kifordítás lehetetlensége miatt igencsak megrövidültek. De kaptak szaténmasnikat! Az Óvónénik pedig majd felakasztgatják őket ide-oda, az akasztók elkészítése is rájuk maradt, valamikor dolgoznom is kell! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr463572403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: textilkép
süti beállítások módosítása