dolgoSKezek

szdrhd@gmail.com - Szalainé dr. Haraszti Dóra

Facebook

Friss topikok

Ahogy sejtettem...

2014.04.16. 12:06 | dolgoSKezek | komment

Nem gondolom, hogy mindent megold, ha az embernek (több)ezres követő-tábora van. De jól néz ki, ha egy oldalt látványosan sokan olvasnak, ne is tagadjuk. Vita van arról, hogy ez mennyire fontos, mert míg valaki azt mondja, a lájkoló nem vásárló, csak képnézegető, addig a másik tábor azt mondja, ha nincs nézegető, ki lesz a vásárló?!

Egy szó mint száz, befizettem a legolcsóbb hirdetésre, egy adott fotó reklámozására - amelyben karácsonyi vásárt hirdetek Húsvétkor, tehát sztem igazán figyelemfelkeltő. Megadtam néhány szűrési feltételt, miszerint hagyják békén a pasikat, és koncentráljunk a varrni szerető női népességre 20 és 60 év között. Menjen a promó 1 napig, aztán konzekvenciázok.

Letelt.

SENKI nem vásárolt. 22 új kedvelő van névvel, arccal, tehát nem robotok - vagy mégis?! Eközben a fb folyamatosan nyomatta nekem az infót, hogy a bejegyzés annyira k jól teljesít, hogy azt már nem is lehet fokozni, és konkrétan 3672-en látták a képet, ebből 3538-an csak miattuk. Magát a fotót 22-en lájkolták, a fele ismerős név, tehát nem a kampányhoz kapcsolódó a tetszikelés.

Mindenki levonhatja a kellő következtetéseket, én egyszer majd megpróbálok még egy magát az oldalt kedveltető promót, mert arra is kíváncsi vagyok, és utálom, hogy kb. a leglomhább csiga vagyok a piacon - vagy lehet hogy borzasztó unalmasan írok, nem tudom?! :D :D :D

Elhessegetem a gondolatot, miszerint szarfej lennék, és most egy ideig nem foglalkozom marketinggel. Csak ha sose lesz 1000 követőm, hogy sorsolom ki a nyereményeket? Tényleg, az alkotók nyereményét még update-elnem kell... de asszem' ez még ráér... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgoskezek.blog.hu/api/trackback/id/tr486043107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: aktuális
süti beállítások módosítása